Juice

Guild Forum - Skullcrusher


Du är inte inloggad. Vänligen logga in eller registrera dig

Retri Palla apply --ANTAGEN--

Gå ner  Meddelande [Sida 1 av 1]

1 Retri Palla apply --ANTAGEN-- i tor apr 30, 2009 1:02 am

Koradhen


Namn: Benjamin Carlander
Ålder: 16

Karaktärsinformation:

Karaktärsnamn: Koradhen
Level: 80
Klass: Paladin
Talent-spec: Retribution
Professions: Är inte specialiserad i något profession.

Länk till din karaktärs armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Skullcrusher&cn=Koradhen (tyvärr så var informationen felaktig senast jag kollade. Jag har fått en mindre uppgradering när det gäller gear och även en ny retri-specc)

Raidförmåga: Näst intill oerfaren. Ska börja försöka komma in i raid-grupper när jag fått bättre gear.

* Hur mycket spelar du?: Jag skulle nog säga minst 2-4 timmar om dagen, och jag kan utöka antalet ifall det behövs.

* Under vilka veckodagar och tider kan du raida?: På vardagar så kan jag raida från 6 till ungefär 11-12. På Helgerna är jag mycket mer flexibel, och det kan gå så långt som från 12 på morgonen till 3-4 på natten.

* Kan du tänka dig att byta talent-spec till det guilden behöver dig som?: Det kan bli komplicerat. Jag har ingen reserv-gear för Protection och Holy, och är dessutom oerfaren med båda talent-specarna. Men i framtiden kommer det säkert att gå lättare.

* Hur kommer du förberedd till en raid?: Jag ser till så att inget kan komma i vägen för raiden, t.ex. läxor, tv-program etc., och därefter så läser jag om strategier på olika bossar och områden i den raid jag ska göra. Jag försöker skaffa fram nödvändiga saker som kan komma att behövas vid olika tillfällen, t.ex. frost-gear för en frost baserad boss eller liknande. Jag utrustar mig med mat och läskedrycker för att kunna hålla ut i timmar.

* Har du tillgång till ventrilo 2.1 samt mikrofon?: Ventrilo kan jag skaffa när som helst, och mikrofon är inget problem.

Raiderfarenheter:

* Wrath of the Lich King: Ingen erfarenhet

* The Burning Crusade: The battle of mount Hyjal

* Classic: Moulten Core


Övrig Information:

* Tidigare guilder/Varför lämnade du?: Jag var medlem i en mindre avancerad pvp-guild som jag tyvärr inte minns namnet på. Jag var inaktiv i 2 månader för ett litet tag sen. Anledningen till detta var att jag var tvungen att koncentrera mig på studier då vi hade nationella prov för inte väldigt länge sen. Men nu är jag aktiv igen och har inga stora skol-projekt i kikaren. Dock orsakade min inaktivitet till att jag blev kickad.

* Varför vill du gå med i Juice?: Jag vill gärna börja raida och jag tänkte att bästa sättet är väl att komma in i en mogen guild som är hjälpsamma. Att det här även är en svensk guild var en bonus.

* Känner du någon i guilden?: Nej

* Övriga tillägg eller frågor?: Ifall jag blir antagen, kommer det då vara en tidsgräns till hur lång tid jag får ta på mig tills jag skaffat anständigt gear för att raida?

2 Sv: Retri Palla apply --ANTAGEN-- i tor apr 30, 2009 5:08 pm

Citex

avatar
Officer
Officer
Grattis du har blivit antagen Smile
//Officer Staben

Till överst på sidan  Meddelande [Sida 1 av 1]

Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet